• Vier nieuwe regels !

  We zijn nog een aantal weken verwijderd van de officiΓ«le start van het seizoen en afgelopen weekend zijn onder andere de wedstrijden van de 1e fase in de categorie B (beker) bekend gemaakt.
   
  Op zaterdag 2 september worden in bijna alle districten de eerste wedstrijden met de vernieuwde spelregels gespeeld en ieder team weet nu tegen wie zij deze wedstrijd spelen. Zorg dat je als vereniging goed voorbereidt bent op de eerste wedstrijden door de informatie over de vernieuwde spelregels met alle betrokkenen te communiceren.
   
  π™’π™žπ™š π™œπ™–π™–π™£ π™šπ™§ 𝙨π™₯π™šπ™‘π™šπ™£ π™’π™šπ™© π™™π™š π™«π™šπ™§π™£π™žπ™šπ™ͺπ™¬π™™π™š 𝙨π™₯π™šπ™‘π™§π™šπ™œπ™šπ™‘π™¨?
  Het is belangrijk om goed te weten welke teams dit seizoen met de vernieuwde spelregels gaan spelen, vandaar dat we het nogmaals toelichten:
   
  Alle districten in de leeftijdscategorie O13 (categorie B ). Bij de MO13 geldt dit voor alle competities, zowel de Hoofdklasse (categorie A) als de 1e en 2e klasse (categorie B ) O14 teams uitkomend in de districten Noord en West 1 (categorie B )
   
  * 𝘊𝘒𝘡𝘦𝘨𝘰𝘳π˜ͺ𝘦 π˜‰ π˜ͺ𝘴 1𝘦 𝘬𝘭𝘒𝘴𝘴𝘦 𝘦𝘯 𝘭𝘒𝘨𝘦𝘳
   
  Check de video β€˜De vier regels in beeld’ op YouTube! Klik op het YT logo.