Sponsoring Hallenmasters

HOOFDSPONSOR

Voor 750 euro per jaar bent u hoofdsponsor van de Hallenmasters, het grootse boardingtoernooi van Limburg met honderden teams en duizenden bezoekers en spelers. U wordt prominent vermeld op diverse affiches en publicaties, u krijgt twee boarding panelen bedrukt kado en u mag met een onbeperkt aantal teams deelnemen aan onze bedrijventoernooien.
Momenteel is Rademakers Parket onze hoofdsponsor. Maar er is plaats voor vier (sub)hoofdsponsoren. Informeer naar de mogelijkheden.
Tot aan de overname door FOX was ook EREDIVISIE LIVE hoofdsponsor van dit mega-evenement.

SUB/BOARDING SPONSOR 

De Hallenmasters boarding is in 2008 speciaal voor het evenement ontworpen en vervaardigd. Naast de primaire functie - het terugkaatsen van de bal en daarmee het versnellen van het spel - staat de boarding garant voor maximale exposure van uw bedrijfslogo of reclame. De sponsorpanelen worden aan de overzijde of in het zicht van de tribunes geplaatst waardoor de duizenden bezoekers van de Hallenmasters uw bedrijf continu op het netvlies hebben. Voor een all-in prijs van 200 euro per jaar wordt uw board door een gerenomeerd reclameburo bedrukt met het logo of de boodschap naar keuze.
Als boardsponsor kunt u bovendien kostenloos meedoen aan de bedrijventoernooien. Uw logo wordt natuurlijk ook opgenomen in de media presentatie.

DOEKSPONSOR 

Tegen een kleine vergoeding van 4 euro per speeldag (30 euro voor het gehele toernooi) kunt u uw eigen reclamedoek of zeil in de grote hal laten ophangen. Het doek wordt voor u opgehangen en ook weer netjes terugbezorgd.

MEDIA SPONSOR 

Bent u al media sponsor bij RKSV De Ster, dan wordt uw advertentie/logo ook meegedraaid op onze sponsorpresentatie in de sporthal. Een gratis service aan onze trouwste sponsoren.

SPONSOR WORDEN?

Voor meer info neem je contact met ons op via een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het contactformulier.

Meteen aanmelden voor sponsoring kan natuurlijk ook via het aanmeldingsformulier.

 

Interesse in sponsering?

Wij zeggen nu alvast 'bedankt!'.

Geef uw gegevens aan ons door en wij nemen contact met u op om uw sponsorwensen te bespreken. 

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.