• Selectie Nieuws (2/3) Middenveld

  Zoals in de vorige editie aangegeven, hebben onze selectiespelers de intentie uitgesproken om bij elkaar te willen blijven. Daar zijn we als vereniging uitermate trots op. Vorige keer lieten we de aanvalslinie de revue passeren. Nu is het de beurt aan ons ijzersterke middenveld.

  Ontmoet Sam Dukers, uiterst stabiele factor op ons middenveld! Een echte teamplayer die vastberaden, degelijk en rustig zijn mannetje op het middenveld staat en als back ook verdedigend een kei is. Kalm en vastberaden schakelt hij zijn tegenstanders uit. Zijn beheerste spel en onverzettelijke houding maken hem de ultieme steunpilaar.

  Dan Timo Haberland, regisseur op het middenveld maar ook centraal achterin een grootheid. Je mag hem stofzuiger noemen maar dan wel eentje met een ongeëvenaard inzicht. Ziet eerder dan wie dan ook waar de bal gaat komen. Timo is een bikkel die als een tijger tekeer gaat en goud waard is als controlerende halfspeler. Trotse houder van de “gouden zaag”.

  Beleef spektakel met Bob Dukers, een middenvelder met fenomenale sprongkracht! Zijn grote atletische vermogens maken hem tot een bal veroveraar pur sang. Bewonder naast zijn spectaculaire acties ook zijn indrukwekkende doelpunten. Vaak met dank aan zijn buitenaardse sprongkracht. Krachtige, onverzettelijke speler en sensatie voor de fans.

  Luc Kusters is vastbesloten om ijzersterk terug te komen na een knieoperatie. Voegt met zijn perfecte overzicht en geniale passing veel toe aan ons elftal. Hij is nog niet zo lang bij de club, maar is zonder twijfel nu al "eentje van ons". Supporters kijken reikhalzend uit naar Luc's comeback, want hij brengt naast zijn technische vaardigheden ook “het oog voor de opening”.

  Dan onze geliefde draaitol, Jory Driessen (a.k.a "Tsjeur"). Een onnavolgbare pendelaar tussen achter en voorhoede! Tsjeur is een lekkere pingelaar met een imposant afstandsschot in de benen. Zijn onvoorspelbare moves en afstandsschoten maken hem onmisbaar op het middenveld. Brengt vijandelijke verdedigingen in maximale verwarring met zijn geniale draaikunsten.