• Selectie Nieuws (1/3) Aanval

  We zitten alweer halverwege het seizoen 2023/2024. Het contract met trainer Pedro Ricksen is met wederzijdse tevredenheid verlengd tot en met seizoen 2024/2025. Hierop volgend hebben de traditionele gesprekken met de selectiespelers plaatsgevonden. Wij zijn er trots op dat onze spelers nagenoeg allemaal al de intentie hebben uitgesproken om ook volgend seizoen graag voor RKSV De Ster te willen uitkomen. Een teken temeer dat we lekker bezig zijn met zijn allen. De komende tijd zullen we daarom onze selectiespelers in linie vorm (aanval, middenveld, verdediging) de revue laten passeren. Vandaag de primeur voor onze razend gevaarlijke aanvalslinie.

  Laat je betoveren door de Belgische tornado, Diyar Acik! Met een bliksemsnelle acceleratie en onvoorspelbare moves, houdt hij verdedigers constant op het puntje van hun stoel. Deze links- en rechtsbenige technische aanvaller is als een wervelwind op het veld, altijd klaar om het net te laten trillen.

  Dan een van onze lokale helden en al vele jaren een van de pilaren in ons eerste team, Giel Piereij. Deze uiterst gedreven multi inzetbare publiekslieveling brengt snelheid, wendbaarheid en altijd 120% inzet. Behendig en vastberaden doorkruist hij met zijn spel iedere verdediging. Lokale trots en onmisbare kracht voor ons team.

  De niet te stoppen goalgetter, Marchello Paterek, is inmiddels niet meer weg te denken uit het eerste team van De Ster. Razendsnel, technisch uiterst vaardig en doelgericht staat Marcello steeds garant voor spektakel op het veld. Marcello is een wapen dat iedere verdediger weet te verrassen door bliksemsnelle acties en veel doelpunten.

  In de lucht heerst niemand anders dan Frank Kamps! Onze topscorer van de 1e klasse is lang en sterk, een nachtmerrie voor elk centraal verdedigingsduo. Frank is een krachtpatser die op cruciale momenten de bal in het net werkt. Vaak met het hoofd maar minstens zo vaak met de voeten. Penalty killer die met zijn lengte bij dode spelmomenten ook verdedigend van waarde is.

  Last but not least, Cisco Conjour. Hartstikke trots zijn we op onze rijzende ster van slechts 17 jaar oud! Een voetbaldier die alles heeft wat een aanvaller moet hebben. Zijn tomeloze energie en zijn grote talent zullen ons nog vaak laten juichen. Cisco is gekomen als een komeet, razendsnel vanuit de jeugd naar De Ster 1, waar hij al veel doelpunten achter zijn naam heeft staan.