• Seizoenskaartcampagne Fortuna

  Altijd al een gecombineerde sjaal van RKSV De Ster en Fortuna willen hebben? Dan is dit jouw kans! Zorg dat minstens 50 leden van onze vereniging een Fortuna membership aanschaffen of verlengen. Ieder lid met een membership ontvangt vervolgens deze unieke sjaal GRATIS. 

  De duo-sjaal is een uniek, gepersonaliseerd fan-item dat enkel middels deze campagne te verkrijgen is. Pak je als leden samen en schaf minstens 50 memberships aan!

  Hebben leden reeds een membership voor het nieuwe seizoen verlengd/gekocht? Geen probleem! In de komende weken ontvangt iedereen een persoonlijke mail waarin ze hun clubvoorkeur kunnen doorgeven. 

  Wedstrijd van je leven
  Net zoals vorig seizoen maken wij ook kans op een ultieme voetbalervaring in het Fortuna Sittard Stadion. Schaffen onze leden namelijk de meeste memberships aan, dan mag onze vereniging een (officiële) wedstrijd in het Fortuna Sittard Stadion spelen. De spelers van dit team zullen zich voor één keer echte professionals voelen. Zo worden zij opgehaald met de officiële spelersbus van Fortuna, mogen zij zich vervolgens omkleden in de kleedkamer van het eerste elftal en uiteindelijk een wedstrijd spelen in het stadion.


  Meer weten? Ga voor meer informatie naar de website
  🡪 www.fortunamembership.nl