Komende zondag staat zowel voor ons eerste elftal als voor ons tweede elftal een topwedstrijd op het programma. Ster 1 mag om 14.30 uur in de eigen arena aantreden tegen het zeer sterke ZSV uit Zeilberg. Onze gasten van vanmiddag staan op de tweede plaats en doen nog volop mee in de race om de prijzen. Ons team heeft in de uitwedstrijd mogen ervaren dat ZSV een zeer volwassen team is, dat goed georganiseerd speelt en weinig kansen weggeeft. Het is dan ook van groot belang om tegen deze tegenstander geduldig te spelen en voortdurend alert te zijn op de twee zeer snelle en behendige spitsen waar ZSV over kan beschikken.

Komt men tegen deze tegenstander op achterstand, dan wordt het moeilijk om de opgelopen schade te herstellen. Voor de goal zullen de spitsen van De Ster vandaag meedogenloos moeten zijn. Ongetwijfeld komen er ook tegen deze tegenstander kansen, maar omdat het er naar verwachting niet zoveel zullen zijn, moeten die wel direct benut worden. Als men er in slaagt om ZSV van scoren af te houden, dan kan het benutten van die ene kans in de 88e minuut ook genoeg zijn om de 3 punten in Stein te houden. En zondag 3 punten halen zou na de gelijke spelen tegen Wilhelmina’08 en SSS’18 weer eens een mooie opsteker zijn voor het team van trainer Jean Maas. Uiteraard wordt gerekend op veel supporters die het team komen aanmoedigen tegen deze lastige tegenstander.

Voorafgaand aan de wedstrijd van het eerste elftal gaat ons tweede elftal vanaf 11.00 uur proberen voor een stunt te zorgen door koploper Caesar 2 in eigen huis te verslaan. Tegen deze tegenstander hebben de mannen van trainer Stef Conjour iets recht te zetten. Immers in de thuiswedstrijd werd vooral in de eerste helft een Ster onwaardige prestatie neergezet. En met de juiste instelling en de “over mijn lijk mentaliteit” is dit team tegen geen enkele tegenstander kansloos. Dus ook niet tegen koploper Caesar 2. De afgelopen wedstrijd tegen MMC Weert thuis werd weliswaar niet gewonnen, maar dat kwam alleen doordat men handenvol grote kansen niet wist te benutten. Men was in die wedstrijd veel beter dan de tegenstander. Het is dan ook zaak om de stijgende lijn in het vertoonde spel te koppelen aan het benutten van de kansen. En wat voor het eerste team geldt, is ook van toepassing op het tweede elftal: zorgen dat de tegenstander niet scoort en er zelf ééntje inprikken in de 88e minuut kan ook hier voldoende zijn om 3 punten mee te nemen uit Beek. Heren van het tweede laat dit duidelijk zijn, er wordt op jullie gerekend !!

ienie mini 2020 site

Meer nieuws volgt binnenkort!

jubi80jrleft250