De Ster probleemloos naar derde bekerronde. 0-6.
De Ster speelde vanavond in Munstergeleen tegen de plaatselijke voetbalclub SVM om een plaats in de derde ronde van de districtsbeker.
Vanaf het begin hield De Ster het tempo hoog en konden de gastheren de gehele wedstrijd niets anders doen dan tegenhouden.

Na zeven minuten was het Randy Wanten, voor de gelegenheid linkeraanvaller, die met een doffe knal de score opende 0-1. Na een kwartier was het Barney v.d. Heide die met een mooie volley de 0-2 liet aantekenen. Vier minuten later kwam een mooie steekpass van Guido Cals bij Barney die in één tijd de bal doorschoof naar Ikram Moumni die genadeloos de 0-3 binnenschoot. Na de rust van het zelfde laken een pak. In de 50e minuut brak Randy op links weer eens door, bediende Barney die de 0-4 binnenschoot. Drie minuten later was het weer Barney die een valse hattrick scoorde 0-5. De weer sterk ingevallen Wesley Thomson bepaalde in de 70e minuut met een genadeloos schot de eindstand 0-6.

Een opstekertje voor a.s. zondag thuis tegen Willem 1 ?

De Ster 2 uitgeschakeld door Venlosche Boys voor districtsbekerbeker.

Had afgelopen zondag De Ster 1 een offday, vandaag was het de beurt aan het tweede.

Ooggetuige spreken van een schamele vertoning van het team dat tot nog toe zo fris en fruitig door de reserve 1e klas wandelt. Nochtans was er nog een sprankje hoop toen halverwege de 2e helft Paul Claessen de 1-1 scoorde. Maar het mocht niet baten, Venlosche Boys won verdiend met 3-1. Jammer, want er zaten voetbaltechnisch toch wel wat mogelijkheden om wat verder te geraken.

De dames bonden de strijd aan met Leonidas-W. Dankzij 2 doelpunten van het gouden schoentje Joy Creuwels kwam men op een 2-0 voorsprong. Nadat Leonidas nog de aansluitingstreffer scoorde moest de combi van Havantia en De Ster nog even vol aande bak maar het bleef gelukkig 2-1.

Het vijfde al wekenlang in bloedvorm had geen moeite om in Klimmen de hindernis Hellas 5 te nemen. Tweemaal Thijs Kemp, eenmaal René Gooren ( schitterende penalty volgens de gastspeler van vijf) en een snooky goal van Robin Janssen lieten Hellas kansloos. Zaterdag nog even C1 gezien tegen EHC C1. Met de rust kwamen de onze achter met 0-4. Na de rust tapte de Ceetjes uit een ander vaatje. Men nam het voortouw over van EHC en kwam terug tot 3-4. Strijdend voor de gelijkmaker viel vlak voor tijd het doelpunt aan de verkeerde kant 3-5. Prima 2e helft mannen.