Komende zondag staan er voor zowel Ster 1 als voor Ster 2 belangrijke wedstrijden op het programma. Ster 1 gaat het in de eigen arena opnemen tegen SSS’18 uit Overloon. Een tegenstander die net als De Ster vorig jaar is gepromoveerd uit de tweede klasse. SSS’18 had het in het begin van deze competitie erg moeilijk, maar de ploeg gaat steeds beter draaien. Recente overwinningen bij Wilhelmina’08 in Weert en thuis tegen Limburgia laten zien dat onze tegenstander van hedenmiddag de weg naar boven heeft ingezet.

In de meeste andere wedstrijden slaagde men er niet in om de gecreëerde kansen te verzilveren en dat is dan ook de voornaamste reden dat SSS’18 drager van de rode lantaarn is in de 1e klasse. Gezien deze positie op de ranglijst is het verleidelijk om te denken dat het voor De Ster zondagmiddag makkelijk wordt om de drie punten in Stein te houden. Maar makkelijk zal het komende zondag zeker niet worden. Alleen met 100 % inzet, volledige concentratie en strijd door alle Ster spelers vanaf de eerste tot de laatste minuut kan een goed resultaat behaald worden. Dat de steun van de vele trouwe Ster supporters daarbij onontbeerlijk is, dat mag duidelijk zijn. Kortom supporters de staf en het team rekent op uw steun om samen de winst binnen te halen.

Voorafgaand aan de wedstrijd van het eerste team trapt het tweede elftal om 11.30 af tegen MMC Weert. En wat voor De Ster 1 geldt is ook van toepassing op Ster 2, deze vorig jaar uit de reserve 3e klasse gepromoveerde tegenstander is beslist niet te onderschatten. En ook de 0-4 overwinning in Weert is alleen nog maar van belang voor de statistieken. Ster 2 moet rekening houden met een tegenstander die zich voor deze thuisnederlaag zal willen revancheren. Aan de mannen van trainer Stef Conjour de taak om hier een stokje voor te steken. Want de punten zijn voor Ster 2 zeker net zo belangrijk als voor Ster 1. En natuurlijk zij ook bij de wedstrijd van Ster 2 van harte welkom.

ienie mini 2020 site

Meer nieuws volgt binnenkort!

jubi80jrleft250