Aan het eind van het lopende seizoen zal weer de gouden schoen worden uitgereikt aan de algeheel topscorer van alle seniorenteams. Vorig seizoen ging die prijs voor het derde jaar op rij naar Bo Knoops. Voorafgaand aan dit nieuwe seizoen was er dan ook maar 1 vraag die op ieders lippen brandde: zou dit seizoen eindelijk iemand bij machte zijn om Bo te onttronen?

In dat kader leek dit nieuwe voetbalseizoen verrassend te beginnen. De productie van Bo viel aanvankelijk nog tegen. Maar met 8 doelpunten in de laatste drie wedstrijden prijkt onze Bo weer als vanouds aan kop van het klassement. Die koppositie moet ze echter wel delen met een nieuwkomer in deze ranglijst. Veteraan Dennis Stelten wist namelijk, net als Bo, ook al 9 keer het netje te laten bollen in de eerste seizoenshelft.

Op de derde plaats schittert jongeling Geoffrey van Hecke. Zijn productie namens ons tweede elftal kwam uit op 6 goals, maar Geoffrey scoorde er afgelopen weekend ook nog eens twee namens het 4e. Klasse Geoffrey!

Namens ons 1e elftal doen Giel Piereij (7x) en Jeroen van Meijel (6x) nog volop mee om de hoofdprijs, evenals veteranen Levi Nelissen en Bart Pantus (beiden 6x), en tweede elftal icoon Bart Linders (eveneens 6x).

Dat de jeugd de toekomst heeft wordt bewezen door Cynthia Kugler en Sem Conjour. Beiden 15 lentes jong en toch al doeltreffend. Sem scoorde namens het 2e en Cynthia heeft al vijf maal gescoord namens de dames! Hulde!

Verder mag met recht vermeld worden dat er slechts 15 spelers binnen onze vereniging zijn die meer doelpunten gemaakt hebben dan de 71-jarige Will Leurs, wiens teller alweer op 3 goals staat. Fabelachtig!

Wij wensen alle topscorers veel succes toe bij hun doelpuntenjacht in de tweede seizoenshelft!

Goals

1.