Een zes punten wedstrijd als slot voor de winterstop

Komende zondag krijgt De Ster bezoek van Heeze in de eigen arena. Een voor beide ploegen zeer belangrijke wedstrijd. De Ster snakt ernaar om weer eens een overwinning te behalen na 3 nederlagen op een rij. Veel zal ervan afhangen of een aantal geblesseerde spelers aan de kant van De Ster weer kunnen aantreden.

De laatste 3 nederlagen hebben zeer duidelijk gemaakt dat het gemis van Bob Dukers, Timo Haberland, Jeroen van Meijel en Roel Heffels voor het team van trainer Jean Maas haast niet is op te vangen. Maar ook heeft het de laatste twee wedstrijden tegen Venlosche Boys en Venray ontbroken aan de juiste instelling bij het merendeel van De Ster spelers. Als een wedstrijd niet gewonnen kan worden met mooi en goed voetbal, dan zal een wedstrijd gewonnen moeten worden met 100 % strijd en inzet. Dat is het minste wat je van elk team in de 1e klasse mag verwachten.

Ook vandaag tegen Heeze, dat een goede ploeg heeft, is 100 % strijd en inzet de basis om deze wedstrijd tot een goed einde te brengen. Heeze heeft een moeilijke start gekend in deze competitie, maar heeft bijvoorbeeld in de uitwedstrijd tegen Geldrop knap gelijk gespeeld, en afgelopen zondag thuis maar nipt verloren van Veritas. Duidelijk is dat Heeze vandaag bij winst op De Ster zeer goede zaken kan doen en daarmee voor de winterstop de aansluiting bij de middenmoot kan bereiken. Het is aan De Ster om er voor te zorgen dat niet Heeze, maar De Ster met een goed gevoel de winterstop in kan gaan.

Uiteraard hopen de trainer, de staf en alle spelers erop dat een grote hoeveelheid supporters de ploeg komen steunen in deze uitermate belangrijke wedstrijd.

Meer nieuws volgt binnenkort!

jubi80jrleft250