Wij zijn momenteel hard bezig met de bouw van de nieuwe website. Hierdoor kan het voorkomen dat niet alle informatie op deze website actueel is.

Will Leurs scoort waer!!!

Qua resultaten woar ut un weekend om heel sjnel te vergaete. Os eesjte elftal verloor mit 2-3 van Susteren, ut tweede verloor mit dezelfde ciefers van Laar 2, ut driede moosj ut nipt aaflegke taege Sjpaubaek 4 (0-1) en ut veerde kreeg unne flinke tik van Lindenheuvel/Heidebloem 3 (6-0). De dames houwe niks te voetballe. Maar gelukkig wisten de veteranen de eer van os clubke te redden door thoes mit 5-1 te winne van RKUVC.

lees het verslag knop 200