Komende zondag brengt v.v. Geldrop een bezoek aan de Ster arena. Een ploeg met een rijk verleden. Onze tegenstander van hedenmiddag is algeheel kampioen amateurvoetbal van Nederland geweest en staat bekend om haar geweldige jeugdopleiding. Men ontving in 2018 hiervoor een STER-kwalificatie van de KNVB, en voor zover bekend is Geldrop de enige vereniging in Zuid Nederland die hier terecht zeer trots op kan zijn.

Voeg daar nog aan toe dat Geldrop 25 jaar in de hoofdklasse heeft gespeeld, en het is meer dan duidelijk dat de tegenstander van hedenmiddag een ploeg van formaat is. Geldrop is ook de ploeg die in de huidige competitie tot heden de voorhoede heeft die het meest weet te scoren. Maar liefst 22 keer wist men de afgelopen zeven wedstrijden het net te vinden. De achterhoede lijkt iets minder sterk, de doelman van Geldrop moest 10 keer vissen. Ons elftal is met zeges op Wittenhorst en Veritas in uitstekende vorm, waarbij het haast wel lijkt dat de ploeg iedere week beter gaat spelen. Ook tegen deze gerenommeerde tegenstander zijn er zeker kansen. Omdat Geldrop net als De Ster een ploeg is die aantrekkelijk wil voetballen is vandaag een heel spannende wedstrijd te verwachten. Bij een dergelijke wedstrijd is vaak het publiek de grote winnaar. Wij verwachten dan ook dat veel supporters van De Ster, maar ook inwoners van onze gemeente die een mooie pot voetbal van nabij willen meemaken, massaal naar sportcomplex ’t Hetjen komen om de ploeg aan te moedigen. Wij wensen alle toeschouwers een spannende, sportieve en kwalitatief hoogstaande wedstrijd.

Voorafgaand aan de wedstrijd van het eerste elftal gaat ons tweede elftal vanaf 11.30 uur proberen een goed vervolg te geven aan de prima overwinning op Langeberg van het afgelopen weekend. Men zal tegen Lindenheuvel 2 willen laten zien dat de 6-1 van het afgelopen weekend geen onverwachte uitschieter is geweest, maar dat men, onder leiding van trainer Stef Conjour, de weg naar boven definitief is ingeslagen. Ook dit team verdient het dat veel toeschouwers naar hen komen kijken. Kortom: er is ook deze middag weer voldoende te beleven op ons sportcomplex, waarbij natuurlijk niet onvermeld mag blijven de altijd zeer gezellige derde helft in onze gezellige kantine.

Programma:::: KLIK voor INFO

hallenmasters left banner