Komende zondag speelt De Ster in de eigen arena een uitdagende competitiewedstrijd tegen Wittenhorst. Wittenhorst is voor De Ster een niet helemaal onbekende tegenstander. De ploegen zijn elkaar in het verleden al twee keer eerder tegengekomen voor de beker, en beide keren was het Wittenhorst dat er met de winst vandoor ging.

De laatste keer was dit in 2018 toen Wittenhorst op het eigen complex na verlenging en strafschoppen in de kwartfinale van de beker van De Ster wist te winnen. Wittenhorst is een goed voetballende ploeg, maar brengt ook de nodige fysieke kwaliteit met zich mee. Afgelopen weekend won Wittenhorst op knappe wijze in en bij Heeze, wat op eigen terrein toch ook altijd een lastige ploeg is. En ook bij de opening van de competitie in en tegen koploper Chevremont werd maar nipt met 4-3 verloren. Het zegt veel over de kracht van onze tegenstander van hedenmiddag.

Natuurlijk wil De Ster zich niet alleen revancheren voor de verloren bekerwedstrijd van vorige seizoen, maar wil ook de zure nederlaag van aflopen tegen Deurne van zich afspelen. Als De Ster het niveau weet te halen van de thuiswedstrijd tegen Limburgia, dan liggen er zeker kansen. Duidelijk is dat onze ploeg, na de nederlaag van de afgelopen week, de steun van de supporters goed kan gebruiken. In de deze klasse kunnen kleine dingen het verschil betekenen tussen winst of verlies.

En zeker om de ploeg over moeilijke momenten heen te helpen kan de 12e man vanmiddag het verschil maken.
Kortom supporters: er wordt op u gerekend !!

Programma:::: KLIK voor INFO

hallenmasters left banner