Voor de tweede keer in korte tijd moest ons eerste elftal vanmiddag voor de competitiewedstrijd afreizen naar Deurne. In de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen werd er verdiend verloren van ZSV, dus vanmiddag tegen SV Deurne was een prima gelegenheid om vandaag de 3 punten mee te nemen uit Deurne. En dat heeft er zeker de tweede helft best ingezeten. In de eerste helft was het een gelijk opgaande wedstrijd waarbij de beste kansen waren voor SV Deurne.

In de 18e minuut was De Ster aanhang erg opgelucht dat de Deurne spits vrijwel alleen voor keeper Ruud Schuman een dot van een kans miste. Aan de andere kant kreeg De Ster een goede kans, maar een hard schot van Bob Dukers werd door de prima Deurne keeper tot hoekschop verwerkt. Vervolgens golfde de wedstrijd op en neer, maar gescoord werd er niet. Na de rust speelde De Ster erg sterk, maar tot het afdwingen van veel grote kansen kwam het niet. Vaak was net de laatste aanname van de spitsen niet goed genoeg om echt dreigend te worden voor het doel van Deurne. De wedstrijd leek op 0-0 af te gaan en vriend en vijand waren het er over eens dat het behalen van één punt voor beide ploegen verdiend zou zijn. Maar helaas in de 93e minuut ging het fout bij De Ster. Eén moment van niet volledig attent zijn werd De Ster fataal. Van deze onachtzaamheid profiteerde een Deurne speler door de onverdiende 1-0 op het scorebord aan te brengen. Wat volgde was een hectische slotfase waarbij De Ster probeerde om toch nog een verdiend punt uit het vuur te slepen. Daarbij liep Bob Dukers helaas tegen een dure en onnodige rode kaart aan. Hij zal er dan ook in elk geval de komende wedstrijd tegen Wittenhorst niet bij zijn. Zonde maar de realiteit is helaas niet anders. Vandaag dus een zure nederlaag, die volgende week zeker moet worden rechtgezet.

Vervanger van Sef.

Programma:::: KLIK voor INFO