Komende zondag speelt De Ster haar tweede thuiswedstrijd in de eerste klasse in de eigen arena tegen een oude bekende te weten Limburgia. Immers zowel Limburgia als De Ster speelden vorig seizoen nog in de tweede klasse. Vanuit dat jaar is bekend dat Limburgia een zeer degelijk elftal heeft dat de tegenstander weinig kansen geeft, en zelf vaak aan één of twee kansjes genoeg heeft om de wedstrijden in haar voordeel te beslissen.

De thuiswedstrijd werd vorig jaar met 1-2 verloren waarbij Olaf Mazier toen goed was voor beide doelpunten. Olaf Mazier is een echte spits, je ziet hem de gehele wedstrijd vrijwel niet, maar op beslissende moment slaat hij toe.

Het zal zaak zijn voor de verdediging van De Ster om zeer alert te zijn zodat deze superspits niet weer deze zondagmiddag de kans krijgt om De Ster pijn te doen. In de eerste klasse heeft Limburgia uit de eerste 3 speelronden 4 punten verzameld door te winnen van Venray, gelijk te spelen tegen Heeze en te verliezen van het sterke ZSV. De Ster heeft afgelopen zondag door een knappe, zeer verdiende 0-4 winst bij SSS’18, de eerste 3 punten in de 1e klasse behaald. De ploeg lijkt steeds beter te wennen aan het voetbal in de 1e klasse. Er zijn dan ook zeker kansen tegen Limburgia. Van groot belang is daarbij dat De Ster de kansen die de ploeg ook deze middag ongetwijfeld gaat krijgen beter gaat benutten. Een efficiënt De Ster moet in staat zijn om revanche te nemen op de thuis nederlaag van het vorige seizoen. Wij verwachten dat veel Ster supporters de ploeg komen aanmoedigen en hopen voor alle supporters op een spannende en sportieve wedstrijd. En uiteraard is iedereen van harte welkom voor de derde helft na afloop van deze topwedstrijd in onze gezellige kantine.

Voorafgaan aan de wedstijd van ons eerste elftal speelt het tweede elftal ook een topwedstrijd. Om 11.30 wordt aangetreden tegen de ongeslagen koploper Caesar 2. Deze ploeg won zijn eerst 3 wedstrijden van dit seizoen, scoorde daarin 14 keer en kreeg slecht 2 doelpunten tegen. Kortom een prima gelegenheid voor de mannen van trainer Stef Conjour om de wrange smaak van de onnodige nederlaag van de afgelopen zondag tegen Geleen Zuid 2 weg te spoelen. En met een overwinning op zak komen alle mannen van het tweede elftal vanzelfsprekend het eerste elftal aanmoedigen in de strijd tegen Limburgia.

Programma:::: KLIK voor INFO

hallenmasters left banner