In de 1e klasse in eigen arena tegen een oude bekende te weten Limburgia. Zowel Limburgia als De Ster speelden vorig seizoen nog in de 2e klasse. Vanuit dat jaar is bekend dat Limburgia een zeer degelijk elftal heeft dat de tegenstander weinig kansen geeft en zelf vaak aan één of twee kansen genoeg heeft om de wedstrijden in haar voordeel te beslissen. De thuiswedstrijd werd vorig jaar met 1-2 verloren waarbij Olaf Mazier toen goed was voor beide doelpunten.

Olaf Mazier is een echte spits; je ziet hem de gehele wedstrijd vrijwel niet, maar op beslissende moment slaat hij toe. Het zal zaak zijn voor de verdediging van De Ster om zeer alert te zijn zodat deze superspits niet weer deze zondagmiddag de kans krijgt om De Ster pijn te doen. In de 1e klasse heeft Limburgia uit de eerste drie speelronden 4 punten verzameld door te winnen van Venray, gelijk te spelen tegen Heeze en te verliezen van het sterke ZSV. De Ster heeft afgelopen zondag door een knappe, zeer verdiende 0-4 winst bij SSS’18, de eerste 3 punten in de 1e klasse behaald.

De ploeg lijkt steeds beter te wennen aan het voetbal in de 1e klasse. Er zijn dan ook zeker kansen tegen Limburgia. Van groot belang is daarbij dat De Ster de kansen, die de ploeg ook deze middag ongetwijfeld gaat krijgen, beter gaat benutten. Een efficiënt De Ster moet in staat zijn om revanche te nemen op de thuisnederlaag van het vorige seizoen. Wij hopen voor alle supporters op een spannende en sportieve wedstrijd.

Programma:::: KLIK voor INFO

hallenmasters left banner