Qua resultaten woar ut un prima weekend veur os clubke. D’r woare weliswoar nederlagen veur de veteranen (4-2 taege de jonkies van Blijf Jong Maasmechelen), ut tweede (3-1 taege koplouper Gelaen Zuid) en ut veerde (4-1 taege Gelaen Zuid 4), maar doa taegeneuver sjtinge un paar geweldige euverwinninge. Zo wis os dames elftal hun eesjte winstpartie in de competitie te pakke door thoes de dames van Sjummert mit 4-0 aaf te dreuge. Ut driede deig ut auch top en toonde karakter taege Woander Forest 4 (3-2). Os dames zevental hoalde 7 punten oet veier wedsjtrieje in heur mini-toernooit. En os eesjte elftal tot sjlot wis heur eesjte winstpartie te realisere in Overloon taege SSS’18.

lees het verslag knop 200

Goed fout feest 18 oktober groot