Robbie vd Linden euverlaef ternauwernood H2O-vergiftiging, en Jupke haet pien aan ut kupke!

Ut woar waer un weekend mit sjterk wisselende resultaten veur os clubke. Op zoaterdigmiddig woar de sjtart nog iezersjterk, want ozze veteranen wonne oet bie Alfa Sport mit 1-8. Op zondig vele d’r gelieke sjpelen te noteren veur os 2e elftal (1-1 taege SHH) en os 4e elftal (3-3 taege Sjpaubaek). De dames leden un nederlaag taege ut sjterke SVME (3-0) en os eesjte elftal bleef puntloos taege kampioenskandidaat Chevremont (0-2). Gelukkig wisten ozze mannen van ut 3e unne driepunter te noteren. Oet taege SV Brunssum 4 woort mit 1-3 gewonne.

lees het verslag knop 200

Programma:::: KLIK voor INFO