Wedstrijdverslagen

Onder tropische temperaturen van ruim 30 graden, en op een moeilijk bespeelbaar kunstgrasveld probeerden beide ploegen er het beste van te maken. Jean Maas had wat gegoocheld met de opstelling van De Ster en een opvallende verschijning in de basis was Roel Heffels. Ruim een jaar lang geblesseerd maakte hij zijn rentree onder zware omstandigheden. En maar vooraf: hij was vanmiddag één van de uitblinkers aan De Sterzijde. Zowel verdedigend als aanvallend speelde hij een bijna foutloze partij.

In de eerste helft nam aanvankelijk Bekkerveld het initiatief maar het centrale duo Hodzelmans-Loog bleek onpasseerbaar, bijgestaan door Ruud Schuman die als het moest zijn doel met verve verdedigde. Langzaam ontworstelde De Ster zich aan de druk van de thuisclub. Inmiddels had Dani Boutsen geblesseerd het veld moeten verlaten. Sjoerd van Mulken kwam in het veld op de links achter positie en Roel verhuisde naar rechts.

Vlak voor rust trok Davy Hodselmans mee naar voren en gaf meteen een steekpass op de doorgebroken Giel Piereij. Giel werd zonder pardon neergehaald en de door de scheids gegeven penalty werd door Piereij zelf benut.

In de tweede helft probeerde Bekkerveld aanvankelijk de bakens te verzetten maar verdedigend gaf men niets weg en aanvallend werd men steeds gevaarlijker. Bij een aantal spelers van beide partijen was al vroeg de pijp leeg wat geen wonder mag heten gezien de omstandigheden. Maar in de 59e minuut toverde De Ster de mooiste aanval van de hele wedstrijd op het tapijt. Roel en Randy zette een mooie combinatie op die bij Boyd terecht kwam die tikte door op Randy die opnieuw Boyd vond waarna Stoffels de bal loeihard in de verre hoek deponeerde.0-2.

Wat Bekkerveld in de personen van Joep Op deKamp, Dowson en Henssen ook probeerde het miste duidelijk de overtuiging waardoor De Ster de wedstrijd gemakkelijk kon uitvoetbalen.

Pinkster maandag staat voor De Ster de tweede ronde op het programma en wel – tis niet waar—tegen Sportclub ’25. DE geel/zwarten hebben nog een appeltje te schillen met die van Bocholtz. Eindelijk een overwinning ?

Sef

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.