Een ontmoeting, vooraf in het teken van de nog twee te vergeven plaatsen die recht geven op nacompetitie, moest deze derby extra cachet geven.
Maar het treffen eindigde in een bloedeloze 0-0, een uitslag die De Ster desondanks een riant uitzicht biedt op een periodetitel.
Maar wat was het een dramatisch zwakke wedstrijd.

Caesar zwaar gehavend door het ontbreken van o.a. hun spitsen v.d. Geyn en Peeters. De Ster miste node de inbreng van Timo Haberland en al weken Jeroen van Meijel en Brian Debie maar mist vooral de vorm van  voor de winterstop.

Met het veldoverwicht in de 1e helft wist De Ster zich totaal geen raad. De sporadische uitvallen van Caesar leverde veel meer gevaar op. Eerst mocht laatste man Luuk Rensink het gehele veld oversteken waarna Ruud Schuman in extremis redding moest brengen. Even later stond De Ster doelman een treffer van Guido Kaanen in de weg. De Ster produceerde geen enkel schot op doel in de eerste helft.

Na de rust spatte een inzet van Caesar in de 51e minuut op de lat uiteen. Bob Dukers, veruit de beste man op het veld, testte even later doelman van de Berg maar zijn kopbal belandde in de handen van de Caesar goalie. Weer even later toonde Bob zijn tomeloze inzet maar nu ging zijn inzet via de lat over.

Meer wapenfeiten waren er deze zondagmiddag niet waar te nemen. Maar het feit dat Caesar geen punten op De Ster inliep was dan uiteindelijk toch nog een lichtpuntje.

Sef

voetbalweek2019 banner