Ut woar qua resultaten gein geweldig weekend veur ozze seniorenteams. Dikke nederlagen veurden de boventoon. En zelfs de veteranen wisten op zoaterdigoavend neit te winnen. Oet bie Catsop bleve ozze vets sjtaeke op un 3-3 gelieksjpel. Dat bleek unne opmoat veur unne vervaelende zondig. Ut veerde leed un onterechte nederlaag, thoes taege SVM (0-1). Ut tweede (8-1 oet taege Susteren 2) en ut driede (2-6, thoes taege SCM 6) leden dikke nederlagen. En auch de dames trokke, oet taege WDZ, aan ut kortste eind (3-0). Gelukkig redde os eesjte elftal op zondigmiddig thoes de eer taege Geusselt Sport (3-1).

lees het verslag knop 200

voetbalweek2019 banner