Qua resultaten woar ut un taegevallend weekend veur ozze seniorenteams. Op zoaterdigoavend hele de veteranen, via un soevereine 7-1 euverwinning op Caesar, de punten in eige hoes. Maar op zondig woar ut kommer en kwel. De dames zoge op vriedigoavend al hunne wedsjtried op natuurgraas aafgelasj waere. Die wisten dus in jeder geval dat ze lekker op sjtap koosjte. Dat gold neit veur de mannen van 2, want die krege op zondigochtend pas ut bericht dat hunne wietste oetwedsjtried woar aafgelasj. Lekker sociaal van die gasten in Boekel (die ech neit om 7 oer sjmurges dat veldj zeen goan keuren).

lees het verslag knop 200