Komende zondag neemt De Ster het in de eigen arena op tegen FC Hoensbroek. Een heel jonge ploeg, die alle zeilen moet bijzetten om degradatie te voorkomen. FC Hoenbroek heeft in de uitwedstrijd laten zien dat de plek op ranglijst die de ploeg op dit moment inneemt geen recht doet aan de kwaliteit die dit team zeker heeft.

Immers in de eerste 20 minuten van de wedstrijd in Hoensbroek was onze tegenstander van zondag zeker niet de mindere van De Ster en mistte twee levensgrote kansen. De eerste echte kans voor De Ster leidde in die wedstrijd wel direct tot een doelpunt, waarna het geloof in een goede afloop van die wedstrijd bij onze tegenstander van zondag als sneeuw voor de zon verdween. Duidelijk is dat vanmiddag niet alleen FC Hoensbroek de punten hard nodig heeft. Voor De Ster is de strijd om de tweede plaats in de eindrangschikking met Sportclub’25 in volle gang, De Ster kan zich dus geen puntverlies veroorloven. Om de 3 punten in Stein te houden kan een snelle voorsprong voor de thuisclub zeker helpen. Al met al kan het zondag een spannende wedstrijd worden waar naar wij hopen de vele toeschouwers volop van kunnen genieten.

Voordat het eerste elftal in actie komt, hopen wij dat het tweede elftal al goede zaken heeft gedaan bij Boekel Sport. Al om 10.30 uur gaat ons tweede proberen om Boekel Sport 3, een topteam in de reserve 1e klasse, te verrassen. Dat zal niet makkelijk zijn, maar ook weer niet onmogelijk. De thuiswedstrijd tegen Boekel Sport eindigde in 0-0. In die wedstrijd was Boekel wel sterker, maar kreeg De Ster zeker in de eerste helft de beste kansen. Ook in deze wedstrijd zal De Ster het moeten hebben van (meer dan) 100 % inzet en met elkaar als team knokken voor iedere centimeter grond. De laatste thuiswedstrijd tegen Laar liet ons team twee heel verschillende gezichten zien. De eerste helft werd er prima gespeeld en werden de opdrachten van de nieuwe trainer/coach Stef Conjour goed uitgevoerd. Maar in de tweede helft ging het stukken minder. De tegenstander ging iets anders spelen en vervolgens leek het wel of Ster 2 plotseling niet meer wist wat het te doen stond. Dat mag komend zondag niet gebeuren. Heren van het tweede doe u zelf en de Ster supporters die meegaan naar Boekel een plezier en zorg voor een goed resultaat. Dan is het in de busreis op de terugweg vast heel gezellig.