De Ster 2 , net gepromoveerd , wint met 4-0 van Eysden 2! De Ster 5 vermorzeld tegelijkertijd RKUVC met 13-1. De Ster 1 profiteert maximaal van een elleboogstoot van Sporting Heerlen in de 4e minuut met 4-1!

Face-it op het magische Hetjen 21-2!

Jammer genoeg moet men ook af en toe uitspelen. Het derde deed dat nog redelijk 3-3 tegen Armada 2. Het vierde had te veel heimwee naar `t Hetjen en verloor met 9-1 op Hulsberg!

De Ster 1, een wereld van verschil uit en thuis. Vandaag had De ster het wedstrijdverloop mee. Direct in de 2e minuut leek De Ster op achterstand te komen. Op links tastte Stan mis maar het liep met een sisser af. Direct hierna gebeurde er een situatie waardoor Sporting Heerlen zich zelf buitenspel zette. Een hoge bal door het centrum , een duel tussen Wesley van Dijk en Davy Hodselmans werd door eerstgenoemde met een elleboogstoot beëindigd. Dom rood voor Wesley! De Ster was door dit incident heer en meester. De ene aanval na de andere rolde op het doel van de geweldige keepende doelman Rik van Winkelhof. Guiido Cals kopte naast en vijf minuten later kreeg De Ster nog eens 3 kansen op rij. Maar het bleef 0-0. Het vernuft moest redding brengen. Een vrije trap van Guido Cals en 2 overstapjes bracht Barney vrij voor de goal. Achter het standbeeld langs tikte de goaltjesdief de 1-0 langs van Winkelhof. Barney van der Heide en Ikram Moumni kregen hierna nog mogelijkheden om de voorsprong uit te bouwen maar het bleef 1-0 tot de rust.

Ronny Czornyj had te maken met een vriend maar ook met een door de wol geverfde trainer Pedro Ricksen. Vanaf de aftrap waren er duidelijke instructies om De ster te verrassen. 1 Minuut na rust bezig troefde de lepe Heerlense goaltjesdief Marvin Breemer een weifelende thuisclubdefensie af door simpel de 1-1 achter doelman Mario Bocken in te koppen. En na dit doelpunt kregen de in ondertal spelende bezoekers even het overwicht. Een geweldige safe van Mario Bocken behoedde De Ster voor een achterstand. Het was zo als zo vaak Hassan die op een onmogelijke bal zijn snelheid etaleerde en de bal vanaf links panklaar op het hoofd van Barney legde. Barney bevrijdde hierop De Ster door de verlossende 2 /1 te scoren. Heerlen Sport boog het hoofd en na dat Kevin Nowacki in de 72e minuut nog struikelde over de doelman was het vijf minuten later diezelfde speler die op aangeven van Wesley Thomson de 3/1 aantekende. Vlak voor tijd was het de hardwerkende Ikram Moumni die op aangeven van Barney vd Heide de 4/1 inde touwen joeg.

Het tweede elftal blijft verbazen. Nu was Eysden 2 een nummertje te klein voor de Crutzen babes. Al in de 4e minuut scoorde de ijzersterke Mahad de 1/0. Het enige wat men het tweede kon verwijten was de nonchalance om Eysden al in een vroegtijdig stadium de nek om te draaien. Nu was het wachten op een geweldige pass van Frank Haenraets die Marko Jevric bediende en de ruststand op[ 2/0 bepaalde. Na de rust zorgde Yoeri Voesten voor de 3/0. De eindstand 4/0 werd bepaald door een own goal van Eysden 4/0.

Het derde behaalde op Armada haar eerste puntje dankzij een 3/3. Er ontbreken ons verdere gegevens van deze wedstrijd.

De topper vandaag was het viefde. Met liefst 13/1 werd RKUVC aan de zegekar gebonden. Luc Maes 3x, Mike Schippers en Ruud Paulissen 2x, Marco Vaessen, Thijs Kemp, Martin Spronckmans zonder C, Lars Poulissen, Bob Schoutrop en Brian Coumans elk 1x bepaalde de afgang van de Ulestratenaren.

Het vierde verloor dik van Hulberg. Alleen Noudje Claessen wist te scoren. Hulsberg deed dat 9x