Komende zondag wordt er ijs en weder dienende in de eigen arena tegen de drager van de rode lantaarn Simpelveld gespeeld. Een ploeg die vecht tegen degradatie en die elk punt dus hard nodig heeft. In Simpelveld heeft De Ster gewonnen met 0-7, maar dat is beslist geen garantie dat het zondagmiddag voor ons eerste elftal een gemakkelijke middag zal worden. In dit soort wedstrijden is het onderschatten van de tegenstander een heel groot risico, en dat mag De Ster beslist niet overkomen

Ook vanmiddag moeten er weer 3 punten aan het totaal worden toegevoegd willen wij de race om het kampioenschap en de tweede periodetitel blijven volhouden. Vanmiddag moet het tot nu toe onaantastbare Limburgia op bezoek bij GSV’28. En laten het nu juist onze Genhoutse vrienden zijn die de reputatie hebben thuis zelden te verliezen. Dus mogelijk laat Limburgia deze zondag voor het eerst in deze competitie punten liggen. Bij winst op Simpelveld kan De Ster dan goede zaken doen en het gat van 6 punten richting de koppositie verkleinen. Ook voor de tweede periode zijn 3 winstpunten zeer welkom. Immers volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen de grote concurrent voor de tweede periode: Sportclub’25. En de trouwe supporter weet natuurlijk dat De Ster met deze tegenstander iets recht te zetten heeft. Kortom het worden twee zeer spannende weken. Het team van trainer Jean Maas rekent deze twee weken dan ook op massale steun van de 12e man. Supporters en het team van Jean Maas samen op weg naar de titel in de tweede periode en wie weet nog wel richting het kampioenschap. Supporters: Er wordt op jullie allemaal gerekend !!