Na de uitstekende 0-3 overwinning die dinsdag werd behaald in de inhaalwedstrijd tegen Geusselt Sport gaat ons eerste elftal komende zondag in de eigen arena de strijd aan met het voor De Ster onbekende Heksenberg. Een team dat het afgelopen seizoen is gepromoveerd vanuit de derde klasse, en het de eerste seizoenhelft in de tweede klasse niet gemakkelijk heeft gehad. Vooral veel langdurige blessures speelden Heksenberg blijkbaar parten. Maar het lijkt erop dat steeds meer goede spelers na deze vervelende blessures kunnen terugkeren in het basisteam.

Bekend is van Heksenberg dat het veel individueel goede spelers heeft, maar dat het echte teamverband nog niet zo goed verzorgd is. Mogelijk is daar wel in deze korte winterstop hard aan gewerkt. De laatste wedstrijd voor de winterstop werd nipt met 1-0 verloren tegen het sterke Heer. De Ster is dus gewaarschuwd voor deze grote onbekende tegenstander. Voor De Ster is winst in deze wedstrijd noodzakelijk om in de strijd om de koppositie met Limburgia en Heer te kunnen volhouden. Ook al zijn de weersomstandigheden wat minder goed, toch rekent het team erop dat zondag veel supporters het team komen aanmoedigen.

voetbalweek2019 banner