Ut woar waer un lekker euvervol voetbalweekend. Alle seniorenteams kome in actie en dat leverde gemixte resultaten op. Op zoaterdig sjpeelden ozze veteranen un sjterke partie taege de vets van Jekerdal (4-2 winst). Op de zondig leden zowel ut tweede (2-1 taege EVV 2) es ut driede (3-4 taege Bunde 3) es ut veerde (3-1 taege De Leeuw 5) nipte nederlagen. Die woorte gelukkig vergoed door de eesjte sezoenseuverwinning van ozze dames, die oet Chevremont terugk kome mit de punten noa un zjwoarbevochten 4-5. En os eesjte elftal tot sjlot sjpeelde, ondanks 50 minute mit unne man minder, un dominante partie in de derby taege Caesar, en heel terecht via un 2-0 euverwinning de punten in eige hoes.

lees het verslag knop 200

Seniorenversjlaag1819 06 web