Voorwedstrijd jeugd: de Ster JO13-2 tegen Caesar JO13-2

Komende zondag, 4 november, wordt het weer genieten in onze eigen Ster arena aan ’t Hetjen. Ons eerste elftal gaat het dan opnemen tegen buurman Caesar. Samen met GSV’28 en Heer uit Maastricht delen de Ster en Caesar de tweede plaats op de ranglijst, achter het tot nu toe ongenaakbare Limburgia. Om enigszins in het spoor van de koploper te blijven zullen beide ploegen dan ook vol voor de winst moeten gaan.

Van afwachtend voetbal zal komende zondag dan ook geen sprake kunnen zijn, er zal gestreden moeten gaan worden voor iedere meter. Beide ploegen wisten de afgelopen zondag maar liefst vijf keer te scoren. Caesar haalde een knappe 5-3 thuis overwinning tegen Heer en onze jongens versloegen Hoensbroek met maar liefst 5-0. Als de Ster erin slaagt om in deze wedstrijd vanaf de eerste minuut bij de les te zijn, en de wedstrijd tegen Caesar te starten op de manier zoals men van start ging in de thuiswedstrijd tegen Heer, dan moet het mogelijk zijn om de 3 punten in Stein te houden.

Overigens zijn vanmiddag niet alleen de senior voetballers van Caesar 1 te gast op ons mooie sportcomplex. Voorafgaand aan de seniorenwedstrijd zullen de jeugdteams van de Ster JO13-2 en Caesar JO13-2 vanaf 13.00 uur aan de grote mannen laten zien hoe er gevoetbald moet worden. Met veel passie en strijd zullen beide teams voor het oog van de vele toeschouwers voor de overwinning gaan strijden. Onder de toeschouwers zijn gedurende het eerste stukje van deze wedstrijd natuurlijk de selectiespelers van de Ster 1 en Caesar 1, die graag hun mogelijk toekomstige opvolgers aan het werk willen zien. Tot slot zullen een aantal van de jeugdige spelers van de Ster in de rust van de wedstrijd van de eerste elftallen penalty gaan schieten op de reserve keeper van de Ster 1. Onder het toeziend oog van veel ouders zal moeten blijken wie van deze toekomstige sterren over de meest stalen zenuwen beschikt.

Ons tweede elftal gaat vandaag op bezoek in Echt om daar te proberen de drie punten binnen te halen tegen EVV 2. Kijkend naar de stand op de ranglijst zullen beide ploegen niet veel voor elkaar onder hoeven doen. Beide ploegen behaalden tot nu tot 6 punten, al had EVV daar 4 wedstrijden voor nodig en de Ster 5 wedstrijden. De laatste wedstrijden uit tegen Veritas en thuis tegen Hoensbroek speelde ons tweede elftal gelijk. Het is dus zaak om vanmiddag weer eens huiswaarts te komen met de 3 punten in de tas. Het lijkt erop dat in deze sterke reserve 1e klasse er een drietal topploegen zijn: Boekel Sport, Groene Ster en Veritas. Voor het overige wint iedereen van iedereen. Dus met een beetje geluk en veel inzet moet de Ster 2 vandaag aan het langste eind van het touw kunnen trekken.

hallenmasters left banner