Wedstrijdverslagen

Wij zijn momenteel hard bezig met de bouw van de nieuwe website. Hierdoor kan het voorkomen dat niet alle informatie op deze website actueel is. 

Op een koud en winderig sportpark begon De Ster zoals bijna een gewoonte wordt te afwachtend. Dat resulteerde in de 3e en 7e minuut tot twee prima mogelijkheden voor Hoensbroek. Daarna verzamelde Davy Hodselmans zijn troepen en was het eigenlijk gedaan met de gastheren. Met Davy benoem je direct de beste man op het kunstgras in Hoensbroek. Solide en aanvallende impulsen gevend aan het team.

Niet voor niks was het Hodselmenke die in de 35e minuut op een vrije trap van Mike Haberland met een kopbal de keeper dusdanig verraste dat deze achterover viel 0-1. De Ster gaf het initiatief niet meer af en dat resulteerde vlak voor rust in een doelpunt van Boyd Stoffels op prima aangeven van Bob Dukers 0-2.

Na rust eenzelfde spelbeeld. Het flegmatieke Hoensbroek kon geen vuist maken en ontbeerde stootkracht. Na een klein kwartier was het Randy Wanten die een rush over het hele veld bekroond met een gave assist op Jeroen van Meijel die zich dit buitenkansje niet liet ontnemen 0-3. Inmiddels was Steffan Laumen in het veld gekomen voor Mike, Bob schoof een plaatsje op en bedankte zijn trainer hiervoor door nog twee keer te scoren. De 0-4 op aangeven van Boyd en de 0-5 was een lepe assist van Guillermo de Lange die de plaats had overgenomen van Brian de Bie.

Een prima zege van De Ster, maar alleen dat verrekte eerste kwartier dat moet beter. Afgesproken ?

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.