12.15 uur Voorwedstrijd de Ster JO-12 – de Ster JO-11

Komende zondag, 21 oktober, staat in de Ster arena een heus spektakelstuk op het programma. Dan gaat de Ster proberen om de eerste plaats in de rangschikking van Limburgia over te nemen. Limburgia heeft de eerste vier wedstrijden van deze competitie gewonnen, dus makkelijk zal dat zeker niet worden. Maar in de eigen arena gaat de Ster steeds beter spelen. De toeschouwers die de thuiswedstrijd tegen GSV’28 hebben bijgewoond hebben met eigen ogen kunnen zien dat het team van Jean Maas keihard voor elkaar werkt, grote delen van de wedstrijd prima voetbal speelt en uitdrukkelijk uitstraalt dat men de wedstrijd wil winnen.

Kortom het was afgelopen zaterdagavond genieten. Ook tegen Limburgia zal de Ster moeten laten zien dat men maar één ding wil: winnen. De thuisnederlaag tegen Limburgia van vorig jaar met 3-0 ligt nog vers in het geheugen, een wedstrijd waarin de Ster niets in te brengen had. Limburgia heeft een slim en ervaren elftal met in de persoon van Olaf Mazier een uitstekende spits. Limburgia is prima in staat om goed gegroepeerd te verdedigen en te wachten op één of twee kansjes om dan genadeloos toe te slaan. Dus zeker in deze wedstrijd zal de Ster vanaf de eerste minuut de tegenstander op sportieve wijze moeten aanpakken en haar wil opleggen.

Het team van Jean Maas rekent erop dat er weer veel toeschouwers naar ’t Hetjen komen om de ploeg aan te moedigen. Vooral jeugdspelers en hun ouders worden uitgenodigd om het eerste elftal aan het werk te zien. Maar niet alleen het eerste elftal is te bewonderen. Voorafgaand aan de wedstrijd van de Ster tegen Limburgia zullen de twee jeugdteams van de Ster om 12.15 uur met elkaar de strijd aan gaan. De Ster JO-11 tegen de Ster JO-12. En deze teams spelen niet alleen een onderlinge wedstrijd, maar ook zal er door 5 spelers van ieder team in de rust van de wedstrijd de Ster – Limburgia penalty worden geschoten op de reserve keeper van het eerste elftal. Al met al is het dus komende zondag voor iedereen prima toeven op ons mooie sportcomplex. Jong en oud en alles wat daartussen in zit: wij rekenen op jullie !

Het tweede elftal gaat deze middag naar Schaesberg om de resterende minuten uit te spelen van de wedstrijd die enkele weken geleden werd gestaakt vanwege een ernstige blessure van een speler van Schaesberg. De Ster 2 begint met een voorsprong van 3-2 en moet dat gedurende een klein kwartier zien vast te houden. Afgelopen zondag werd uit tegen Veritas met 2-2 gelijk gespeeld en dat was best een goede prestatie voor het tweede elftal wat een wisselende start van de competitie kent. De 3 punten veilig stellen tegen Schaesberg zou dan ook een prima basis kunnen zijn om met vertrouwen de rest van de competitie in te gaan.

hallenmasters left banner