Hoewel ut topweekend van veurige waek neit woort geëvenaard, kenne veer toch concludere dat veer un prima weekend achter de rugk hubbe bie os clubke. Weliswaar leden de veteranen op zoaterdig (7-5 taege Sporting Haerle) en de dames (5-6 taege DVC) en ut tweede (0-2 taege Meerssen) nederlagen, maar die woorte ruumsjoots gecompenseerd door de angere teams. Zo noom os driede, via un 1-1 geliek sjpel, un punt truk oet Aelse in de derby der derbys, en sjleipte os veerde un punt in de wach taege hoogvleiger Amstenrade. Es kers op de taart wis os vlaggesjip op zondigmiddig de drie punte mit truk te numme oet Haelen, via un 0-2 euverwinning. Al mit al dus op voetballend gebied al gein sjlech weekend.

lees het verslag knop 200

hallenmasters left banner