Wedstrijdverslagen

Wij zijn momenteel hard bezig met de bouw van de nieuwe website. Hierdoor kan het voorkomen dat niet alle informatie op deze website actueel is. 

Un paar keer per sezoen hubse es voetbalclub zo’n weekend dat alles op zien plaatsj vilt. Un weekend wo in jeder seniorenteam mit unne lach in de kantine sjteit. Op zo’n weekend moage veer dees waek gelukkig terugkkieke. Heerlijk!Ut begoosj allemoal op zoaterdig mit de veteranen die eenvoudig de vets van Sjinnen opzie zatte. Euveriges waal hulde veur de mannen van Sjinne die in de derde helf flink weersjtandj bleve beeje en d’r unne gezellige oavend van maakten. Op de zondig verging ut ozze seniorenteams nóg get baeter, want ut driede (3-4 taege Urmondia) en veerde (2-3 taege Geulsche Boys) pakten de volle buit en os tweede elftal leverde un prima prestatie en heel un punt euver aan heur ontmoeting mit Sjarn (1-1). Die punten vormden sjlechs de opmaat veur un glansrieke prestatie van os eesjte elftal, dat gein sjpaan heel leet van de gasten oet Heer (6-0).

lees het verslag knop 200

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.