Vlak voor het begin van de wedstrijd nam het bestuur, samen met de sponsors en het werkcomité van De Ster het nieuwe scoringsbord in gebruik. Of dit een opmaat was voor het vlaggenschip van De Ster om het bord eens uit te testen is niet bekend, feit was echter dat- man of the match- Giel Pierey in minuut 14 zijn hattrick voltooide.
Zie verder ook de foto's

FOTO'S ONTHULLING SCOREBORD

FOTO'S WEDSTRIJD

webverhaal scorebord

door: Sef Geuskens

In de 1e minuut bediende Bob Dukers Guillermo Lange die het strafschop binnendrong en werd neergehaald. De penalty schoot Giel Pierey onberispelijk in 1-0. In de 8e minuut liep Guillermo Lange opnieuw zijn tegenstander er uit, zette scherp voor en Pierey nam nummer 2 voor zijn rekening .In de 14e minuut was het wederom raak. Bob Dukers werd aangespeeld in het strafschop gebied, hij kon de bal met een uiterste krachtsinspanning bij Giel Pierey krijgen, die op zijn beurt twee verdedigers uitkapte en doelman Wijns voor de derde keer in 14 minuten het nakijken gaf.

Wie dacht dat Heer een vuist ging maken kwam bedrogen uit. De Ster bleef met het complete team pressie uitoefenen. De centrumspitsen van Heer, Danny Schreurs en Rick Sondeijker werden bekwaam door Timo Haberland en Davy Hodselmans uit de wedstrijd gehouden. Alle afvallende ballen en bijna alle duels waren een prooi voor het jeugdige De Ster. Het was dan ook een normale gang van zaken dat Boyd Stoffels Heer in de 41e minuut de genadeklap gaf door loeihard met zijn linker in de korte hoek te scoren 4-0.

Na de rust, trainer Hermans bracht nog Kenneth Ravesteyn in, in een poging nog iets van de meubelen te redden. Maar tevergeefs. Zwak ingrijpen van Heer gaf Bob Dukers de gelegenheid een gave voorzet te geven op…….ja inderdaad Giel Pierey die genadeloos hard zijn vierde en De Ster’s vijfde produceerde 5-0.

Na 57 minuten schiep Heer zich de eerste mogelijkheid maar doelman Schuman bleef in extremis meester van de situatie.

Het was in de 65e minuut Pierey die weer op links zijn tegenstander doldraaide en Guillermo Lange het halve dozijn liet volmaken.

Het was duidelijk Heer kende een complete offday, terwijl in het elftal van De Ster geen zwakke plek was te ontdekken. Daar mee is de niet eens geflatteerde 6-0 nederlaag van Heer verklaard, terwijl aan de andere kant Jean Maas zijn elftal op de rails schijnt te hebben.

hallenmasters left banner

activiteitenoverzicht