Wedstrijdverslagen

Wij zijn momenteel hard bezig met de bouw van de nieuwe website. Hierdoor kan het voorkomen dat niet alle informatie op deze website actueel is. 

Dao zeen veer waer mit ut eesjte senioren-versjlaag van ut nuuje sezoen. De sjriever van dit sjtuk haet moage geneite van unne oetgebreide zomersjtop, wo in hae d’r veur koos om gein zomerse updates te gaeve. Dat sjaelde in die moanje beheurlijk get typwerk. Maar aangezeen de reporters de ganse zomer netjes bleve doorgoan mit ut levere van input, hub ich dees waek unne flinke inhoalsjlaag motte make.Dao zeen veer waer mit ut eesjte senioren-versjlaag van ut nuuje sezoen. De sjriever van dit sjtuk haet moage geneite van unne oetgebreide zomersjtop, wo in hae d’r veur koos om gein zomerse updates te gaeve. Dat sjaelde in die moanje beheurlijk get typwerk. Maar aangezeen de reporters de ganse zomer netjes bleve doorgoan mit ut levere van input, hub ich dees waek unne flinke inhoalsjlaag motte make.Geneit in dit versjlag dus neit zozeer van de versjlage van ut aafgeloupe competitie-weekend (die zult geer namelijk mit un vergrootglaas motte zuike), maar veural van de geweldige foto’s, quotes en verhoale oet de zomer- en veurbereidingsperiode. En loat uch neit aafsjrikke door de lengte. Ich verzeker uch dat geer ut in eine ruk oetlaes. De hoeveelheid pagina’s ligk veural aan ut enorme aantal foto’s. Have fun!

lees het verslag knop 200

 

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.