Wedstrijdverslagen

Dao zeen veer waer mit ut eesjte senioren-versjlaag van ut nuuje sezoen. De sjriever van dit sjtuk haet moage geneite van unne oetgebreide zomersjtop, wo in hae d’r veur koos om gein zomerse updates te gaeve. Dat sjaelde in die moanje beheurlijk get typwerk. Maar aangezeen de reporters de ganse zomer netjes bleve doorgoan mit ut levere van input, hub ich dees waek unne flinke inhoalsjlaag motte make.Dao zeen veer waer mit ut eesjte senioren-versjlaag van ut nuuje sezoen. De sjriever van dit sjtuk haet moage geneite van unne oetgebreide zomersjtop, wo in hae d’r veur koos om gein zomerse updates te gaeve. Dat sjaelde in die moanje beheurlijk get typwerk. Maar aangezeen de reporters de ganse zomer netjes bleve doorgoan mit ut levere van input, hub ich dees waek unne flinke inhoalsjlaag motte make.Geneit in dit versjlag dus neit zozeer van de versjlage van ut aafgeloupe competitie-weekend (die zult geer namelijk mit un vergrootglaas motte zuike), maar veural van de geweldige foto’s, quotes en verhoale oet de zomer- en veurbereidingsperiode. En loat uch neit aafsjrikke door de lengte. Ich verzeker uch dat geer ut in eine ruk oetlaes. De hoeveelheid pagina’s ligk veural aan ut enorme aantal foto’s. Have fun!

lees het verslag knop 200

 

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

hallenmasters left banner

rksv de ster walking football 2018 1x250

ster webshop links 250

activiteitenoverzicht

Geen evenementen

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Dit is een klein tekstbestandje dat met deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.
Met deze techniek kunnen wij bezoekersstatistieken bijhouden om de website te optimaliseren. Via uw browser kunt u het gebruik van cookies uitschakelen.