Giel Piereij bliek oetvinger “snelle planga”; Nuuje baan veur Anton Roest?

Zo, ut sezoen zit d’r zo goud es op veur ozze seniorenteams. De veteranen houwe hunne letste wedsjtried al gesjpeeld. En mit nederlagen taege Eijsden 1 (1-0) en DVO 2 (4-0) zit ut sezoen d’r sinds aafgeloupe weekend auch op veur ozze selectieteams. Ut driede en veerde kome aafgeloupe weekend auch in actie en leden allebei un nederlaag. Die teams hubbe de kommende waek nog respectievelijk 1 en 2 inhoalwedsjtrieje veur de boeg. En tot sjlot ozze dames… Die redden aafgeloupe weekend de eer veur os clubke mit un eclatante euverwinning en de constatering dat men nog ummer kans maak op de titel.

lees het verslag knop 200