Ut woar un heerlijk voetbalweekend. Lekker waerke, goud aete en goeie meziek noa aafloup van de wedsjtrieje, veul toesjouwers en op zondigmiddig auch nog ens unne heerlijke derby van os eesjte elftal taege Caesar. Veur dat soort weekende besse lid van un vereiniging. En ach, de resultaten zeen dan van ongergesjik belang. Os eesjte elftal moosj, noa unne verbeten sjtried mit de buren oet Baek oeteindelijk ut köpke buigen en berusten in un 2-3 nederlaag. Os tweede elftal behoalde, aevenens mit veurbeeldige inzet (in jeder geval in de 2e helft) un dik verdeind punt taege Laar 2, noa unne 0-2 achtersjtandj. Ut driede volgde ut goeie veurbeeld van de vets en reisde per fits aaf noa Neerbaek en koom auch truk mit un puntje, noa un sjpektakelsjtuk dat in 6-6 eindigde. Ut veerde houw thoes unne zjwoare kluif aan Lintjheuvel, koom prima oet de sjtartblokke (1-0 en 2-1 veursjprong) maar moosj oeteindelijk toch ut ongersjpit delven (2-7). De dames houwe op zondig niks te voetballe maar leje op donderdig al un pienlijke (maar waal terechte) nederlaag taege de dames van Caesar. Maar gelukkig zeen doa dan ummer de veteranen om op zoaterdig al ut weekend te redden via un soevereine 3-1 euverwinning op HBC.

lees het verslag knop 200