Met nog drie wedstrijden te gaan komt het einde van deze competitie in zicht. Afgelopen donderdag zijn er diverse inhaalwedstrijden gespeeld. Na donderdag is het kampioenschap van Veritas vrijwel zeker, maar de andere ploegen bovenin verloren allemaal. Hierdoor is de Ster nu opgerukt naar de derde plaats in deze competitie, en bestaat nog steeds de kans dat de Ster de nacompetitie kan bereiken. Helaas hebben wij dat niet meer in eigen hand, enige medewerking van Veritas en GSV’28 is nodig. Daarnaast moet de Ster zelf zijn laatste 3 wedstrijden winnen, te beginnen met vanmiddag de thuiswedstrijd tegen Geusselt Sport.

En dat is zeker geen makkie ! De resultaten van Geusselt Sport zijn nogal wisselend. Thuis werd gewonnen van Eijsden, maar verrassend verloren van LHC. Maar het beste resultaat was misschien wel het gelijke spel uit bij de aanstaande kampioen Veritas. Het lijkt erop dat Geusselt Sport de laatste weken niet zo makkelijk scoort, maar ook weinig doelpunten tegen krijgt. Uitslagen van twee jaar geleden tussen de Ster en Geusselt Sport als 4-6 of 4-4 zijn dan ook niet te verwachten. Maar de uitslag is vanmiddag ook niet zo belangrijk, het enige dat telt voor de Ster is winnen. Dus supporters van de Ster: kom het team steunen, ze hebben jullie in deze beslissende fase van de competitie harder nodig dan ooit.