Wedstrijdverslagen

De Sjter 2 pak punt taege koplouper; Veurzitter in kleidlokaal bie 1;

Transfer Wesly Wanten aansjtoande? Ut woar un weekend mit resultaten op greutsj op te zeen veur ozze seniorenteams. Op vriedig moosjten de mannen van 3 weliswoar un nederlaag sjlikke taege Sjpaubaek 3 (6-1) maar op zondig revancheerden ze zich taege OVCS 3 (7-1). De veteranen bonje op zoaterdig de vets van RKBSV (zegk neit Limburgia!) aan de zegekar (4-2). Ut tweede behoalde un knap punt, in eige hoes taege koplouper Hoensbroek (2-2). Ut veerde leed un jammerlijke kleine nederlaag op bezuik bie RKUVC 4 (2-1). En os eesjte elftal hoalde in Eygelse flink oet taege de lokale fanfaar LHC (0-4). De dames houwe niks te voetballe en zette volgende waek hun jacht op de koppositie veurt.

 lees het verslag knop 200

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

hallenmasters left banner

rksv de ster walking football 2018 1x250

ster webshop links 250

activiteitenoverzicht

Geen evenementen

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Dit is een klein tekstbestandje dat met deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.
Met deze techniek kunnen wij bezoekersstatistieken bijhouden om de website te optimaliseren. Via uw browser kunt u het gebruik van cookies uitschakelen.