Wedstrijdverslagen

Sjteindenaere sjteunen Fortuna; Rudy Crutzen gesjlaag veur trainerscursus!

Ut woar un extreem rustig voetbalweekend veur os clubke. Vanwaege de meivakantie sjting d’r enkel un inhoalprogramma op. Dat beteikende dat de teams van 2 en 3 sowieso al un vriej weekend houwe. Op donderdig kregen de veteranen auch nog bericht dat hunne taegesjtenjer (Susteren vets 2) inmiddels opgeheve woare… in dit versjlag zal euveriges blieke dat de reje van die opheffing auch mit unne Sjteindenaer te make houw. Wiejer kreeg auch ut veerde bericht dat hunne taegesjtenjer Sanderbout de men neit biejein kreeg. Dat houw get te make mit ein of angere wedsjtried op zoaterdigoavend in Zitterd wo get luuj onger de kar zouwe goan komme… Allein ozze dames en os eesjte elftal houfden dus in actie te komme dit weekend. Weinig te melje dus op ut voetbalfront.

 lees het verslag knop 200

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

hallenmasters left banner

rksv de ster walking football 2018 1x250

ster webshop links 250

activiteitenoverzicht

Geen evenementen

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Dit is een klein tekstbestandje dat met deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.
Met deze techniek kunnen wij bezoekersstatistieken bijhouden om de website te optimaliseren. Via uw browser kunt u het gebruik van cookies uitschakelen.