Sjteindenaere sjteunen Fortuna; Rudy Crutzen gesjlaag veur trainerscursus!

Ut woar un extreem rustig voetbalweekend veur os clubke. Vanwaege de meivakantie sjting d’r enkel un inhoalprogramma op. Dat beteikende dat de teams van 2 en 3 sowieso al un vriej weekend houwe. Op donderdig kregen de veteranen auch nog bericht dat hunne taegesjtenjer (Susteren vets 2) inmiddels opgeheve woare… in dit versjlag zal euveriges blieke dat de reje van die opheffing auch mit unne Sjteindenaer te make houw. Wiejer kreeg auch ut veerde bericht dat hunne taegesjtenjer Sanderbout de men neit biejein kreeg. Dat houw get te make mit ein of angere wedsjtried op zoaterdigoavend in Zitterd wo get luuj onger de kar zouwe goan komme… Allein ozze dames en os eesjte elftal houfden dus in actie te komme dit weekend. Weinig te melje dus op ut voetbalfront.

lees het verslag knop 200