Jari Knoops poker-champ van Stein

De Sjter 1 blink oet qua mentaliteit, ondanks magere resultaten; Dames winne derby der derby’s; Jari Knoops poker-champ van SteinUt woar un weekend mit wisselende resultaten veur os seniorenteams. Os eesjte elftal moosj in un periode van 6 daag maar leifs 3 keer in actie komme. Op poasjmoandig woort veur de competitie geliek gesjpeeld taege mede-subtopper Sjarn. Aafgeloupe weekend woort, ondanks veurbeeldige inzet, un nederlaag geleje taege Sportclub’25. En tusjedoor sjpeelden ozze mannen nog de kwartfinale van de baeker taege 1e klasse-topclub Wittenhorst. In Noord Limburg leverde men un topprestatie, puur op basis van inzet en wilskracht, maar moosj men helaas in de penalty serie ut köpke buigen.

lees het verslag knop 200

klik hier voor de wedstrijdfoto's

rksv de ster vs sporting pano

grote clubactie steundester banner links