Deipe buiging is op zien plaatsj veur uber-clubman Rudy Crutzen!

Vanwaege drukke werkzaamheden bie de sjriever van dit sjtuk hub geer un waekske ut versjlaag van de seniorenteams motte misse. Gelukkig hub geer euveriges neit zo gek veul gemis want de aafgeloupe waeke woar d’r eine keer un algehele aaflasjing en ein waek wo in allein os 1e en os 2e elftal in actie kome. Beide teams pakten euveriges waal un lekkere euverwinning en dus zeen versjlage van die beide wedsjtrieje zeker op hun plaatsj. Wiejer in dit versjlaag aandacht veur de gebeurtenisse van de aafgeloupe waek, wobie ut qua resultaten bienoa allemoal goud veel veur os clubke.

KLIK HIER voor de wedstrijdfoto's

lees het verslag knop 200