De Ster begon het 1e kwartier erg loom aan de wedstrijd. Geen druk en geen tempo en zo was het meeste balbezit voor de gastheren uit Maastricht.   Na dat Maastrichts kwartiertje nam De Ster het commando over en dat resulteerde in de 20e minuut in een geweldig doelpunt van Barney v.d. Heide waaraan de hele voorhoede meedeed. 0-1.

Na dat doelpunt leek het er op dat De Ster het karwei wilde afmaken maar onnauwkeurige eindpasses verhinderde dat Scharn de genadeklap werd toegebracht al verdiende een kopbal van Davy Hodselmans een beter lot. Na de rust kregen De Stervoorwaartsen een aantal goede kansen. Gemis aan scherpte gaf Scharn moed en in de 68e minuut was het Keanu Stallinga die met een gericht schot doel Mario Bocken het nakijken gaf 1-1. Nog in de zelfde minuut werd na een prima aanval Hassan op de doellijn gestuit. Even later bracht een gave pass Hasssan vrij voor de keepër. Op aangeven van de Scharn grensrechter floot scheidsrechter Franssen echt ten onrechte Hassan af. Een situatie die een scheidsrechter in vorm zelf kan beoordelen. Hassan schoot nog op doel en hield naast de ontnomen mogelijkheid ook nog een gele kaart over aan de situatie. Het laatste kwartier was het een open wedstrijd met kansen aan beide zijde. Met een vrije trap van Scharn kwam De Ster nog goed weg, de bal ging via de vingertoppen van Mario Bocken tegen de lat.

Een ding is duidelijk De Ster 1 en 2 kregen vanmiddag een viertal gele kaarten tegen voor op- of aanmerkingen op de scheids.

Ons tweede elftal blijft verbazen, na de ouverture tegen Susteren werd vanmorgen EVV 2 met 2-3 in Echt overwonnen. Al snel kwamen de onze in de 25e minuut op 0-1. Wesley Thomson scoorde op aangeven van Hoessein de 0-1. De Ster bleef onder aanvoering van Ricardo Lucassen het beste van het spel houden en vlak voor rust scoorde Marko Jevric uit een gave Aktie de 0-2. Maar nog in dezelfde minuut scoorde EVV tegen uit een corner. Amper 5 minuten na rust wist EVV de gelijkmaker te scoren en was de wedstrijd weer helemaal open. En toen Joep Nacken na een flinke botsing het veld moest verlaten stond er een verdediging van 20 jaar en jonger. (Bram Derix- Jari Knoops , Roel Heffels en Hoessein). In de 82e minuut veroverde Hoessein de bal en bediende Luc Spaans die de verdiende 2-3 liet aantekenen. En hier hetzelfde als bij de hoofdmacht, onnodige gele kaarten voor aanmerkingen op de scheids. Maar voor de rest een puike start in de 1e klasse.

De Ster 3 begon goed aan de wedstrijd tegen Lindeheuvel 2. En kwam op voorsprong toen Jeffrey Coumans met een fraaie lob de 1-0 liet aantekenen. De 2e helft begonnen de godenzonen te slapjes en dat resulteerde binnen een kwartier in 3 doelpunten voor Lindenheuvel. De wedstrijd was gelopen temeer ook dat de mogelijkheden die zich voordeden onbenut bleven. Volgens het driede is er nog werk aan de winkel.

Het vierde speelde een draak van een wedstrijd aldus hun captain. Met 2-6 werd er verloren van Spaubeek 3. Danny Loonen en Oscar Nieskens scoorde. Het vijfde speelde in het verre Sibbe verdienstelijk met 2-2 gelijk. Onze Vrouwen konden het net niet bolwerken tegen Schimmert en verloren met 0-2.

Zaterdag wist de C1 verrassend maar verdiend mwet 1-0 te winnen van Caesar C1. Diep in de tweede helft scoorde onze C een fraai doelpunt en de voorsprong werd met succes verdedigd. De B1 won haar uitwedstrijd bij SVE/GVCG B1 met 3-4.

De veteranen speelden vandaag tegen de lindenheuvel. Geconcentreerd spelend werd het al snel 1-0 (rob van der Linden de reïncarnatie van Wimke Tholen). Na een missertje van "de neef van" Willem Thewissen, de legendarische brombeer G.M. (Gerard Martens, kleinzoon van Jennekatrien van Hermans) werd het 1-1! Dat vond Stef Conjour niet voldoende. Hij zorgde voor 2-1 op aangeven van Willem Thewissen en liet wederom rob van der linden 3-1 scoren. Na de rust stoomde de veteranen van Stein door. 4-1 door rob Lucassen, pass Jacky Dassen. 5-1 na een machtige uithaal van Misha Dreessen. Roy jeuken (34 jaar) maakte na zIjn 1-1 ook nog 5-2, 5-3 en 5-4. Verder lieten onze sublieme veteranen het niet komen mede door sublieme reddingen van Frankie "de kat" Rutten en het coachwerk van frank de jonge Kel.