De Sjter 2 klop DVO in geweldig duel; Medailles veur auwt-De Sjter-sjpeler op winjtersjpele!

Qua resultaten woar ut un lekker weekendje veur os clubke. Op zoaterdigoavend nome de veteranen drie punte mi toet Born via un 1-3 euverwinning. En op zondig woar de punten-oogst auch prima. Ut driede verloor weliswoar de derby taege koplouper Havantia 2, mer es d’r in die klasse toch emes kampioen mot waere, dan toch maar ozze sympathieke buren oet Maes. Gelukkig wisten beide selectieteams op ut eigen Hetjen de volle buit te hoale. Ut tweede leverde un topprestatie door mit unne man minder unne 0-2 achtersjtandj taege DVO 2 om te buige in un 4-3 euverwinning. En os eesjte elftal tot sjlot leet helemoal niks heel van de gasten oet Eijsden. Noa un hauf oer sjpele sjting d’r al 4-2 op de borden en noa 90 minute eindigde ut sjpektakel in maar leifs 8-2.

lees het verslag knop 200

hallenmasters left banner