Diverse jubilarissen in zönke gezat op receptie

Terwiel de meeste teams nog geneite van deze rustige winterperiode en veural druk zeen mit de veurbereiding op de naderende vasteloavend, moosj os eesjte elftal aafgeloupe zondig al aan de bak veur de competitie. Op os eige Hetjen woar ut Zittesje Centrum Boys de taegesjtenjer. In dit versjlaag vanzelfsjpraekend aandacht veur dae wedsjtried. Maar auch veur angere gebeurtenissen in de aafgeloupe winjterperiode. Zo verdeine de veteranen aandacht veur hun prima prestaties op ’t winjtertoernooi in Lintjheuvel, wo mit name Stef Conjour zien vuit én angere lichaamsdeile leet sjpraeke. En auch un aantal jubilarissen, die tiedes de nuujjaorsreceptie in ’t zönke gezat woorte, verdeine ut om nog effe de sjienwerpers op zich gerich te kriege in dit eesjte versjlaag van 2018.

lees het verslag knop 200

Link naar de wedstrijdfoto's