Tweede elftal baekert door; Dames winnen dik; Ode aan Jenki Jevric

Ut woar un euverwaegend succesvol weekend veur os clubke. Ozze veteranen houwe weliswoar niks te voetballe, maar hun euverwinning van veurig weekend op IVS mot nog ummer besjproake waere. De dames pakten flink oet taege de ladies van Veritas (7-2). En auch os tweede elftal boekte un euverwinning, veur de baeker, taege GSV 1-2 combinatie. Ut driede pakte un puntje oet in de derby taege Haslou 5. Einige dissonant woar os 4e elftal dat mit 1-3 ten onger ging taege Zwentibold 4. Maar os veerde houw waal de absolute man van ut weekend in heur gelederen in de persoon van Jenki Jevric. Dae verdeint un terechte ode aan ut eind van dit versjlaag.

lees het verslag knop 200

ienie mini 2020 site

Meer nieuws volgt binnenkort!

jubi80jrleft250