Wedstrijdverslagen

Van onze verslaggever ter plekke. De Ster heeft zaterdagavond voor een ware thriller gezorgd. Uitzichtloos de rust is met 3-1 op het scorebord. De tweede helft beukte er flink in door de 4-1 die Ceasar wist af te dwingen. Maar in plaats van de kopjes te laten hangen kwamen de oerkrachten los. Gesteund door zijn team wist Bob Duckers het spel compleet op zijn kop te zetten en met de ongelofelijke uitslag 4-5 had Ceasar het nakijken. Zij waren hun feestje al logischerwijs aan het vieren, maar wat een apotheose, dit maak je zelden mee, een streekderby die de boeken in gaat als "verloren of gewonnen weet je pas na het eindsignaal". Een team laat in uitzichtloze situaties zien een team te zijn. Dus we are ONE TEAM !! Wat een ongelofelijk  mooi kerstcadeau voor de supporters! En wat een heerlijke opsteker om de winterstop mee door te komen.

 Met recht een tafelronde voor Jean Maas. 

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

hallenmasters left banner

rksv de ster walking football 2018 1x250

ster webshop links 250

activiteitenoverzicht

Geen evenementen

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Dit is een klein tekstbestandje dat met deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.
Met deze techniek kunnen wij bezoekersstatistieken bijhouden om de website te optimaliseren. Via uw browser kunt u het gebruik van cookies uitschakelen.