Dames-coach krig d’r verbaal van langs; Engelsje aanwinst veur veteranen?

Ut woar un weekend mit wisselende resultaten. Op zoaterdigoavend versjpeelden ozze veteranen unne veursjprong taege RKUVC en moosjten oeteindelijk genoegen numme mit un 3-3 gelieksjpel en veier aafgekeurde Sjter-goals. Op zondig dolven ozze dames helaas mit 2-1 ut ongersjpit in unne topper taege GKC/RKHVC oet Kelpen. Ut veerde elftal leed auch un nederlaag, in unne thoeswedsjtried nog waal, taege FC Gelaen Zuid 5. Ut driede houw niks te voetballe, maar zoog heure sjpeler/coach Rene Gooren waal sjtarten in de basis bie ut tweede. Dat leverde auch geliek resultaat op want os tweede sjpeelde verdeinstelijk geliek taege Schaesberg 2. Gelukkig zurgde op zondigmiddig ozze hoofdmacht waal veur unne driepunter, door Geusselt Sport mit 0-2 te versjloan.

lees het verslag knop 200

grote clubactie steundester banner links

activiteitenoverzicht

Geen evenementen