Wedstrijdverslagen

Aan het eind van het lopende seizoen zal weer de gouden schoen worden uitgereikt aan de algeheel topscorer van alle seniorenteams. Vorig seizoen ging die prijs naar Bo Knoops met het bizarre aantal van 45 goals. Daarmee kaapte ze de felbegeerde bokaal weg voor de neus van Stef Conjour, die namens de veteranen tot het zeer respectabele aantal van 25 doelpunten kwam.

Net zoals voorgaande jaren tellen enkel de in competitieverband gescoorde doelpunten mee. In deze tweede seizoensupdate krijgen we een beter overzicht van de kanshebbers. Immers, een kijkje op de ranglijsten leert ons dat alle teams ongeveer even veel competitiewedstrijden gespeeld hebben.

De ranglijst wordt vooralsnog aangevoerd door De Ster 3-speler/coach Rene Gooren en veteraan Rob Schulpen. Beiden kwamen in dit jonge seizoen al tot 10 doelpunten. Zij worden op de hielen gezeten door de twee topfavorieten Stef Conjour (8) en Bo Knoops (6). Tussen deze kanshebbers in heeft De Ster 4-nieuweling Rachid Bourja zich genesteld met 7 doelpunten. Zijn broertje Abby doet het ook al prima met 5 gescoorde goals.

Verder valt op dat de lang verwachte transfer van Jenki Jevric van Caesar naar De Ster zijn vruchten al heeft afgeworpen. Jenki staat inmiddels op 5 doelpunten en blijft daarmee zijn zoon Marko voor in het klassement. Bij De Ster 2 is Steve Krijgsman, net als vorig seizoen, vooralsnog de topscorer met 5 goals. Voor De Ster 3 komen de doelpunten, naast Rene Gooren, tot nu toe vooral van Serge Grobbee en Marco Verhoeven.

Bij De Ster 1 zijn de goals mooi verdeeld over een aantal spelers. Maarten Neuhaus en Guido Rutten zijn tot nu toe, in competitieverband, het meest succesvol met ieder 3 goals. Aan de staart van het klassement ziet u dat ook good old Will Leurs op 68-jarige leeftijd alweer zijn doelpuntje heeft meegepikt. Net als vorig seizoen voert Will ook nu weer het klassement aan waar statistici zich de vingers bij aflikken, namelijk dat van meeste doelpunten per gelopen meters.

Wij wensen alle topscorers veel succes toe bij hun doelpuntenjacht. Tot nog toe belooft het dit seizoen een spannende race te worden.

Succes!

Rob Sjulpe

 

Naam

Team

Goals

1.

Rene Gooren

3e, 5e

10

 

Rob Schulpen

Vet.

10

3.

Stef Conjour

Vet.

8

4.

Rachid Bourja

4e

7

5.

Bo Knoops

Dames

6

6.

Steve Krijgsman

2e

5

 

Abby Bourja

4e

5

 

Jenki Jevric

4e, 5e

5

9.

Serge Grobbee

3e

4

 

Marco Verhoeven

3e, 5e

4

 

Raoul Dassen

4e

4

 

Levi Nelissen

Vet.

4

13.

Maarten Neuhaus

1e

3

 

Guido Rutten

1e

3

 

Hoessein Benabdellouahab

2e

3

 

Luc Spaans

2e

3

 

Joy Creuwels

Dames

3

 

Misha Dreessen

Vet.

3

19.

Thijs Nieuwland

1e

2

 

Hassan Benabdellouahab

1e

2

 

Luca Bruijnestein

2e

2

 

Mick Creemers

3e

2

 

Ralph Janssen

3e

2

 

Thijs Kemp

3e

2

 

Michel Beks

3e, 4e

2

 

Bob Schoutropp

3e

2

 

Devon Moerkens

4e

2

 

Rachel van Erp

Dames

2

 

Kimberly Dieteren

Dames

2

 

Cindy "Nel"

Dames

2

 

Denny Vorstermans

Vet.

2

 

Jean Maas

Vet.

2

 

Steef van de Woude

Vet.

2

 

Robbie van der Linden

Vet.

2

 

Ron Marchall

Vet.

2

29.

Marko Jevric

1e

1

 

Sjoerd Vanmulken

2e

1

 

Bart Linders

2e

1

 

Tim Giebels

3e

1

 

Maikel Melis

3e

1

 

Mike Schippers

3e

1

 

John Pantus

4e

1

 

Ivo van den Bergh

4e

1

 

Nikky Ritterbeeks

Dames

1

 

Siri Vroemen

Dames

1

 

Roger Daemen

Vet.

1

 

Robert Lucassen

Vet.

1

 

Will Leurs

Vet.

1

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.