Rachid Bourja scoort 4x! Marco Vaassen waer volop in de picture!

Veer hubbe un weekend mit wisselende resultaten achter de rugk. Beide selectieteams leden un nederlaag, die volledig woar te wiete aan zjwaak sjpel. Os eesjte moosj ut aaflegke taege ut ongeraan bivakkerende LHC mit 0-2 en os tweede verloor oet van hoogvleiger FC Hoensbroek 2 mit 1-0. De dames deilden in de malaise via un neit verwachte 1-3 thoesnederlaag taege GSV. Gelukkig deige de legere seniorenteams ut aanzienlijk baeter.

lees het verslag knop 200

SoccerChallenge2017 left