Komend weekend speelt ons eerste elftal tegen LHC in de eigen Ster arena. Tegen deze ploeg heeft de Ster vaak goede resultaten behaald, maar zoals bij veel Ster supporters bekend is, zijn goede resultaten uit het verleden beslist geen garantie voor een overwinning in deze derde thuiswedstrijd van dit nog prille seizoen. Kijkend naar de stand op de ranglijst is winst voor beide ploegen van groot belang. Voor de Ster om bovenin mee te blijven doen, voor LHC om een beetje afstand te nemen van de aan het einde van het seizoen fatale plaatsen. LHC heeft in het verleden vaak een goed team op de been gebracht, maar dit seizoen wil het nog niet erg lukken. Men heeft de eerste wedstrijd gelijk gespeeld tegen GSV’28 om de drie wedstrijden erna te verliezen. Afgelopen zondag kwam LHC niet in actie omdat de thuiswedstrijd tegen koploper Caesar werd afgelast.

Aan de uitslagen te zien heeft LHC vooral moeite om te scoren, men wist in alle wedstrijden tot nu toe in deze competitie slechts 3 keer het net te vinden. Als de Ster 1 erin slaagt om in deze wedstrijd twee goede helften te spelen dan moet een overwinning mogelijk zijn. Een vroege voorsprong voor de Ster zou daarbij zeker helpen om het geloof in een goed resultaat bij LHC snel weg te nemen. Ster team: de supporters rekenen op jullie !

Ons tweede elftal speelt dit weekend de topper uit tegen FC Hoensbroek 2. Hoenbroek won haar twee thuiswedstrijden tegen Venlosche Boys en DVO zeer overtuigend. Men kreeg in beide wedstrijden geen doelpunt tegen. Het zegt veel over de kracht van deze tegenstander in de wedstrijden die ze thuis speelt. Ster 2 zal veel beter voor de dag moeten komen dan in de laatste thuiswedstrijd voor de competitie tegen Someren. Vooraf zou een gelijkspel een prima resultaat zijn, maar wie weet verrast het tweede team vriend en vijand door FC Hoensbroek in eigen huis haar eerste nederlaag toe te brengen.

Anton

SoccerChallenge2017 left